Unitate… A.S.C.O.R. Ploiesti

Sunt momente cand mai presus de toate, te dedici unei cauze punand sufletul inaintea oricarui alt sentiment lautric. Dar ce poate fi mai placut si mai nobil, decat sa intinzi o mana acolo unde este mai multa nevoie? Valea Plopului a fost, este si va fi, prin amplasamentul de copii de la Valea Screzii, locul unde ajutorul este intotdeauna binevenit, dar niciodata suficient pentru a suplinii copiilor lipsa de dragoste si afectiune. Si nu este greu sa realizezi acest lucru de vreme ce esti intampinat de copii, tot intr-o bucurie si veselie, strigandu-ti numele de parca te-ar vedea pentru ultima data.

Daruire

Am fost acolo si ne-am bucurat sa fim printre prichindei, ne-am bucurat sa-i vedem zambind, ne-am bucurat sa ne facem utili.. Harnici precum furnicutele, iuti precum albinutele, un minunat sentiment  te incearca vazand  daruirea pana la ultimul a fiecaruia din cei prezenti.

18 furnicute, 18 albinute.. 18 ascoreni imbracand haina simplitatii omului de la tara, roind la lemne, adunat porumb, taiat coceni, legat snopi, facut glugi si mai ales aratand UNITATE si SPIRIT DE ECHIPA.

Reclame

2 gânduri despre „Unitate… A.S.C.O.R. Ploiesti

  1. mihaela 2 noiembrie 2010 la 10:54 Reply

    8 seceri? Nuuuuuuu. Tb sa fie 9. A iesit pan la urma poza in formatul acesta? Atatea incercari. Reusita oricum. Multumim perosanei care lipseste din poza.

  2. Mariana 4 iulie 2014 la 16:30 Reply

    Buna. Ar fi frumos sa se repete activitati de acest gen. Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: