Deschide-ti inima de copil

Campania “Deschide-ti inima de copil” – pentru copii de la Valea Plopului si Centrului de Primire în Regim de Urgenţă „Cireşarii”.

In preajma sarbatorii Nasterii Domnului , gandul ne-a poposit la copii, dar mai ales la aceia care trebuie sa lupte pentru a-si pastra licarul inocentei si al nadejdii in ochi, cei pentru care dragostea inseamna atat de mult tocmai pentru ca le lipseste.
Astfel, s-a dat startul unei alte actiuni A.S.C.O.R., realizate pe data de 22 si 23 decembrie 2011, sub indrumarea Parintelui Anton.
Cu bunavointa Galeriei Carrefour, am vestit celor prezenti la cumparaturi apropierea Nasterii Mantuitorului, prin intermediul caldelor colinde traditionale romanesti .
Speranta de a trezi bucuria daruirii si a multumirii catre Dumnezeu pentru toate ne-a fost rasplatita prin reactia prompta si jertfelnica a oamenilor care au inteles ca privirea trebuie sa li se indrepte si asupra suferintei si nevoilor celorlalti.
Am primit atatea si atatea – fonduri, alimente si produse destinate copiilor, dar si daruri speciale din partea oamenilor sensibli – zambete si incurajari.
Campania “Deschide-ti inima de copil” s-a incheiat , insa apelul de a-i ajuta pe copii nu are un final si speram sa rasune in sufletele tuturor…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: