Tabără la mănăstirea Crasna

Această prezentare necesită JavaScript.

În dimineața zilei de 25 august, am pornit, cu toții, spre mănăstirea Crasna.

Ajunși la mănăstire, ne-am desfătat privirea cu gradinile armonioase, pline de flori multicolore. După ce am vizitat cele două biserici, am fost invitați la masă, unde am fost plăcut impresionați de gustul si calitatea bucatelor.

După ce am participat la Vecernie, l-am cunoscut pe părintele Luca, cel care a susținut o conferința. Fire haioasă, părintele ne-a explicat ca primii pași în păzirea minții sunt neosândirea aproapelui si organizarea timpului.

A doua zi, am participat la Sfânta Liturghie. Nici sărbătoriții zilei, Adrian și Natalia, nu au fost uitați, ci au fost surprinși cu cadouri, la „lac”. Dupa masa, am pornit tot mai sus, în munți, cu părintele stareț, care ne-a încântat cu voioșia, pacea, blândețea, dar și cu dragostea sa pentru animale. Spre seara, părintele Luca și-a făcut simțita prezența și disponibilitatea sa pentru dialogul cu tinerii.

În ultima zi, am pornit spre „lacul” cu nuferi, să admirăm natura. Părintele stareț ne-a onorat cu prezența, fiind urmat de prietenii săi, Cazan și Nero.

La plecare, părintele stareț ne-a daruit câte o frumoasă icoană cu Maica Domnului și Acatistul Sfinților Împărați Constantin și Elena, împreună cu binecuvântarea sa.

La finalul traseului, am ajuns la biserica Maica Precista, comoara noastră.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: