Sfințirea căminelor de la Universitatea de Petrol și Gaze

La solicitarea studenților Universităţii de Petrol şi Gaze din Ploieşti, cu ocazia începerii noului an universitar, miercuri 29 octombrie, la ora 18:00, membrii filialei A.S.C.O.R.-Ploiești, împreună cu părintele coordonator Anton Savelovici, de la Biserica Maica Precista, ne-am întâlnit pentru stropirea cu apă sfințită a căminelor Universităţii.

Această prezentare necesită JavaScript.

Sfințirea căminelor Universităţii are o tradiție de 6 ani, chiar de la primele întruniri dintre studenții ascoreni. De atunci, participăm în fiecare an cu bucurie pentru că este o acțiune cu dublu scop:  caracterul duhovnicesc îndeplinit de părinte prin binecuvântare și în același timp este o ocazie bună pentru a sta de vorbă cu studenții care locuiesc la cămin.

Ei l-au primit cu căldură pe părinte în camerele lor, în timp ce noi am cântat troparul “Mântuiește Doamne” și le-am oferit pliante cu principalele activități A.S.C.O.R., invitându-i să ni se alăture.

Sperăm ca, în acest mod, să punem început bun în activitatea universitară și, totodată, să devenim un grup de ascoreni și mai numeros, prin implicarea mai multor studenți în asociația noastră.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: