Tabără la Mănăstirea Suzana

În perioada 1 – 4 octombrie, Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi (A.S.C.O.R.), filiala Ploieşti a organizat o tabără pentru tineri la Mănăstirea Suzana, din judeţul Prahova.

Tabăra este la a doua ediție, prima fiind organizată în luna iulie, același an.  Ceea ce i-a determinat pe ascoreni să se reîntoarcă în scurt timp la această mănăstire, a fost căldura cu care părintele și maicile i-au primit, i-au ascultat și i-au înțeles în problemele specifice vârstei.

În prima zi tinerii au luat parte la slujba săvârșită în cinstea Sfintei Sărbători – Acoperămantul Maicii Domnului – unul din hramurile mănăstirii, la care au fost invitați 13 preoți, printre care și părintele arhimandrit Nectarie Şofelea, stareţul Mănăstirii „Radu Vodă”, din București.

Programul a presupus implicarea în viața duhovnicească și în activităţile mănăstirii și participarea la o cateheză cu titlul “Cum să fim buni creștini”, susținută de părintele Nicolae Tănase,de la Valea Plopului.

Aceste tabere și-au atins întotdeuna scopul, fiind o călătorie într-o lume total diferită de cea cotidiană în care trăim, punându-se accentul pe valorile duhovnicești și primind în dar o fărâmă de har de la monahii care se roagă necontenit lui Dumnezeu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: